Groep 8 2017 – 2018

Op donderdagochtend 12 oktober kregen wij bezoek van een gastdocent van Het Spookbos. Duurzaamheid en energie stond tijdens deze les centraal. Na een interactief gesprek gingen de kinderen aan de slag met het maken van een ‘led’monster. Het was een succes.  Klik hier voor de foto’s. 

Afbeeldingsresultaat voor duurzaamheid


Prinsjesdag in groep 8 betekent ‘hoedjesdag’. Klik hier voor enkele leuke foto’s.

Afbeeldingsresultaat voor prinsjesdag cartoonDe informatie-avond van groep 8 is goed bezocht. Mocht u de informatie nog eens terug willen lezen dan kan dat hier: Infoavond-september-2017-groep-8

Afbeeldingsresultaat voor informatieavond


Beste mensen, 

Op maandag 4 september zijn wij met groep 8 goed gestart. Klikt u hier voor de groepsfoto. Een gezellige en enthousiaste groep jongens en meisjes die in dit jaar worden voorbereid op het uitvliegen naar het voortgezet onderwijs. Er zal hard gewerkt worden en daarnaast zullen ze ook veel leuke dingen gaan doen, welke echt bij zo’n laatste jaar passen. Denk hierbij aan de Eind-Citotoets, het kamp en de musical.

Dit jaar krijgen de kinderen in groep 8 les van meester Robbin. Samen met de kinderen gaan we er een onvergetelijk slotjaar van maken.

Wij wensen alle kinderen van groep 8 en hun ouders veel plezier dit schooljaar.

Groetjes Meester Robbin en de kinderen van groep 8!

Afbeeldingsresultaat voor school is weer begonnen


PicsArt_08-28-11.49.57.png wordt weergegeven


cartoon-children.295151516_std