Groep 7 2018 – 2019

Workshop koken in groep 7. Klik hier voor de foto’s.


Kerstdiner

Op woensdag 19 december was het kerstdiner op de Zuidwend. Iedereen had zijn/haar mooiste kleren aangetrokken en kwam met heerlijke hapjes naar school. Tijdens het buffet heeft iedereen zitten smullen! Om 19:00 uur gingen de kinderen van groep 7 een kleuter ophalen en liepen samen de optocht over het plein. Klik hier voor een aantal foto’s die gemaakt zijn tijdens het diner.

   


Hallo allemaal!

We zijn alweer vier weken verder. De juffen en de kinderen hebben het nog steeds erg naar hun zin. Er wordt hard gewerkt en we leren veel. De eerste toetsen staan al op de planning!

We zijn gestart met het maken van de vakantieverhalen. Deze hangen nu heel mooi in de klas. Vorige week zijn de kinderen voor biologie gestart met het laten ontkiemen van bonen. Dat gaat al heel goed!

Komende weken staan in het teken van vriendschap, het thema van de kinderboekenweek.  De kinderen hebben hier al even bij stilgestaan door middel van een woordweb en twee knutsels. Vanaf dinsdag start de kinderboekenweek.

Groetjes,

De juffen van groep 7


Hoera! Het schooljaar is weer begonnen. De eerste 2 weken zitten er al weer op. Deze klas heeft laten zien dat ze heel hard kunnen werken. Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee!

Wij gaan er samen een leuk jaar van maken!

Groetjes de juffen en groep 7

PicsArt_08-28-11.49.34.png wordt weergegeven


cartoon-children.295151516_std