Groep 5  2019 – 2020

Het schooljaar is alweer twee weken van start! We zijn het jaar gestart met 25 leerlingen en 3 juffen. Altijd even wennen natuurlijk, na een lange vakantie. Maar de kinderen hebben nu al laten zien dat er heel hard gewerkt kan worden, ze zijn goed gemotiveerd. 

Dit schooljaar hebben we voor de wereldoriëntatie vakken een nieuwe methode aangeschaft. Hier zijn wij al met veel plezier aan begonnen! Zo hebben we het met geschiedenis gehad over het leven van de jagers en verzamelaars. Met aardrijkskunde ging het over de inrichting en functies van steden. Natuurlijk hebben we Eemnes ook onder de loep genomen. 

Voor onze kinderen is het vak HVO nieuw dit jaar. Vakdocent juf Jet heeft op de informatieavond een heleboel verteld over haar vak. Ook de muzieklessen, met de vakleerkracht, gaan weer van start! 

Ook nieuw dit jaar is dat onze groep op vrijdagmiddag naar school gaat. De kinderen maken kennis met verschillende disciplines als bijvoorbeeld: beeldende vorming, drama, muziek, dans en ICT. Waarbij we groepsdoorbrekend werken. 

Voor een kijkje in de klas, loop gezellig binnen bij onze inloopochtenden! 

We wensen iedereen een leerzaam en plezierig schooljaar toe! Klik hier voor de groepsfoto.

Juf Mariska, juf Daniëlle en juf Chanine cartoon-children.295151516_std