Groep 3 2018 – 2019

De eerste vier weken zitten er op en we hebben kern 1 van lezen en blok 1 van rekenen al af. De juf is trots op de kinderen, want wat doen ze het goed! Ik zie al zulke grote stappen. Van de eerste losse letters tot de eerste korte zinnetjes lezen. Zoals: ik vaar, ik rem, ik vis. Tijdens de rekenles spelen we lekker vaak spelletjes met een dobbelsteen om het getalbeeld goed in te slijpen en ook oefenen we op de chromebooks! De gymlessen van meester Kees zijn ook erg populair. Ook komen er soms een aantal ouders even de Hilt binnen tijdens de les. Even kijken of het nog net als vroeger is, want sommige hebben zelf nog van meester Kees gymles gehad.

De komende weken werken wij over het Thema: Vriendschap. Heel toepasselijk in groep 3, want van 2 groepen 2 moet het 1 nieuwe groep 3 worden. Hoe doe je dat als kind? Door veel met elkaar te spelen en te werken. Gelukkig is daar genoeg ruimte voor in onze groep. Dus dat gaat wel goed komen

!


Welkom op de groepspagina van groep 3. De eerste  schooldagen zijn alweer een feit! Met veel enthousiasme zijn we (29 kinderen en de juf) begonnen aan weer een leerzaam jaar. Via deze pagina wil ik jullie een beeld geven van de leuke activiteiten die wij hebben gedaan. Komt u dus gerust nog eens terug om te kijken.

Groetjes van juf Annemieke





PicsArt_08-28-11.52.51.png wordt weergegeven



cartoon-children.295151516_std