Groep 1/2 B  2018 – 2019

Het voorlezen van groep 8 was de vorige keer zo leuk dat we het gewoon nog een keer hebben gedaan! Klik hier voor de foto’s.


Kleutergym

De juffen zetten regelmatig klim- en klautertoestellen neer. Dan kunnen de kleuters lekker gymmen. Klik hier voor een impressie.


Wat een heerlijke weken hebben we gehad. Een klas van 25 kinderen, 16 kinderen in groep 1 en 9 kinderen in groep 2.Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag hebben we juf Nicôle en op woensdag juf Judith. Op donderdag en vrijdag hebben we onze stagiaire juf Lotte. We zijn lekker aan het werk. We werken uit onze werkbladenboekje en uit onze werkkaarten. We knutselen ook goed en het leukste wat er is dat is spelen en dat doen we heel veel. Te leuk is het in onze klas.

Met de kinderboekenweek zongen we ons schoollied als afsluiting ons muizenlied.De kinderboekenweek ging over vriendschap en wij hadden het boek muizenhuis uitgekozen. met zijn allen zelf een muizenhuis gemaakt,  elk kind een eigen kamer maken.

Samen met groep 8 lezen. Groep 8 koos een boek uit en las het aan ons voor.  Zeker voor herhaling vatbaar!

Klik hier voor een aantal foto’s.

Klik hier voor enkele foto’s van de kleuters.


Welkom op de pagina van groep 1/2 b. We zijn net gestart en zullen binnenkort een stukje schrijven over de eerste weken!

Groetjes van juf  Nicôle en juf JudithPicsArt_08-28-11.51.43.png wordt weergegevencartoon-children.295151516_std